Rijpstra Versseput Architecten is het bureau van Peter Versseput en Lotte Rijpstra. Het vaste team bestaat uit architect Peter en interieurarchitect Lotte met daarnaast een pool van deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld installatietechniek, constructies, akoestiek, duurzaamheid en milieu, die ieder moment ingeschakeld kunnen worden. De klant krijgt op deelgebieden het beste wat er is en heeft daarmee de voordelen van een kleine en grote organisatie. 'We zijn een klein bureau, maar hebben alles in huis, met de beste mensen op verschillende vakgebieden. De keuze om klein te blijven is een bewuste. Zo kunnen we dicht bij onszelf blijven.'

Het bureau Versseput Architecten is gestart in 1991 door Peter Versseput. Sinds januari 2020 is Lotte Rijpstra als partner betrokken en is het bureau verder gegaan onder de naam Rijpstra Versseput Architecten.

Een opvallende en bijzondere samenwerking tussen een architect en interieurarchitect. Met niet alleen verschillende vakgebieden van oorsprong, maar ook ieder met een andere achtergrond en afkomstig uit een andere generatie. Maar précies deze verschillen maken dat het werkt. Een complementair partnership, waar beide partners elkaar aanvullen en het bureau met al die kennis en ervaring veelzijdiger en rijker maken.