Waarom Rijpstra Versseput Architecten de aangewezen partner voor u is? Omdat we werken voor mensen. Samen met opdrachtgevers werken we aan gebouwen waar mensen zich op hun plek voelen. De essentie van architectuur ligt in het voorwerk met de mensen die een gebouw gebruiken. In dat voorwerk investeren we veel. We zijn open en transparant. Zo komen we veel te weten van onze opdrachtgevers en kunnen we beter inspelen op wensen en behoeften.


Een mooi, goed gebouw is de basis. maar dat is niet genoeg. Gebruikers moeten van hun gebouw gaan houden en er trots op zijn. Uiteraard alles passend binnen het budget. Dat betekent niet 'men vraagt en wij draaien'. We vinden het spannend om samen met de opdrachtgever een programma van eisen op te stellen en maatwerk te realiseren. Daarbij nemen we de gebruikers van een gebouw mee, want ze moeten er allemaal in wonen of werken. Zo creëren we draagvlak.
Rijpstra Versseput Architecten richt zich met deze werkwijze niet op avant-garde architectuur. We willen vernieuwen, maar we houden wel rekening met mensen. Je kunt ook opvallen, zonder schreeuwerig te zijn.

We praten graag over het beroep en de relatie met onze opdrachtgevers, maar we vinden het zeker belangrijk om ook onze kwartiermakers aan het woord te laten.
Lees verder ook de publicaties 'Een huis dat past' en 'Een tempel voor de muzen'.