Onze liefde voor fantasie ('we blijken allebei graag sprookjes te lezen') passen Peter Versseput en Lotte Rijpstra waar mogelijk toe in de ontwerpen. Hoe meer we fantasie toepassen in ons werk, hoe leuker we het vinden. Bij elke oplevering vertellen we ook een inspirerend verhaal. Je ontwijkt daarmee discussie als 'ik vind groen of rood niet mooi' en komt los van persoonlijke voorkeuren. Wij dagen mensen uit nét even anders naar hun omgeving te kijken.

Zo vertellen we verhalen over de kloostertuin bij de Dom en wat we daarvan kunnen leren voor onze werkomgeving. Verrassen we je met de overeenkomsten tussen de lapjesmarkt in Utrecht en het agile werken. Of verbaasden we de werknemers van gebouw 't Hart met onze zienswijze op een parkeergarage. Een ontvangsthal voor auto's, geïnspireerd op een driedimensionaal hart in een doosje. Aan inspiratie geen tekort en hiermee voeden we onze projecten.

Keer op keer belichten wij iedere vraag, ieder ontwerp met onze fantasie vanuit verschillende perspectieven. Om zoals altijd het maximale eruit te halen voor onze opdrachtgevers en het liefst nog een beetje meer!
versseputversseputversseputversseputversseputversseput